Hlavní stránka

Výsledky ankety

Na těchto stránkách probíhala anketa rozhodující o startu již v úvazku či jestli se bude závodník ustrojovat až po odstartování. Anketa probíhala měsíc a výsledek je již jasný.

V anketě jsme nasbírali celkem 57 hlasů, z nichž většina byla pro start již v úvazku.

Z toho vyplývá, že závodníci nastoupí na start již v plné výstroji a výzbroji. Techničtí rozhodčí celou výzbroj zkontrolují před zapnutím časomíry. Podrobnosti naleznete v pravidlech (během pár dní se zde objeví aktualizovaná pravidla pro letošní ročník).

Vybrané komentáře k probíhající anketě:

"Přijde mi dost hloupé, že se nestartuje v postroji, ale že se do něj závodník obléká až během závodu.
Neuvažujete tento rok o změně??" - tato poznámka celou anketu odstartovala...

"jsem pro oblékání během závodu, je to komplexní disciplína..."

"aby se někdo na startu nezacyklil, nebo v tom spěchu nebyl puštěn na trať s nějakou nedopnutou sponou. Jde především o rychlospony, které se u některých výrobců nechají zapnout napůl a pak to vylítne. Takže v rámci BOZP jsem proti."

"Přeci jen, když nejde o život, tak jde o ho..o:-) Takže my se toho nebojíme. Ba naopak jsme pro to, aby se startovalo z postele, nahý a při souloži. Zajistí organizátor. Jde přeci o to, aby byly stejné podmínky a nikdo si nemohl stěžovat:-) V tom sice vidím naši nevýhodu, jelikož by se mohlo stát, že neodstartujeme. Ale jdeme do toho." :o)

 

Hlavní sponzoři

Mediální partneři

 

 

 

 

 

Doporučujeme

Lanový park Kladno

SAMBAR Speed